Testa nässelschampo för mjukt och glänsande hår

Om du tvättar håret med nässelschampo så får du ett bra schampo. Nässlor i sig är en bra växt och extrakt från detta har bland annat mineraler i sig, som förebygger eksem så väl som mjäll. Om du då använder dig av nässelschampo så får du tillgång till detta extrakt, varje gång du tvättar håret. Schampot i sig är effektivt, håller din hårbotten frisk samt att ditt hår blir rent, mjukt och glänsande. Det är ju så att håret är viktigt att sköta om på rätt sätt. Man ska inte heller glömma bort sin hårbotten. Så när man duschar, badar, tvättar sig så är det inte fel att använda sig av rätt produkter.

Schampo med nässelextrakt

Om du köper nässelschampo så gör du ett bra val. Nässlor har genom tiderna använts mot olika sjukdomar och åkommor som en folkmedicin. En del tycker att det bara är ett otäckt ogräs, men det är användbart på många sätt. Från späda nässlor för att göra nässelsoppa till nässlor att använda i hårvård och hudvård. Det är en hälsosam ört.

Den stärker hårrötterna, den förhindrar mjällbildning och förhindrar även håravfall. För att underlätta användningen av nässlor, så är det inte fel att köpa produkter med extrakt från den, så som nässelschampo. Nässlor går även bra att använda för hudvård, då den även rengör hyn på ett bra sätt. För att slippa plocka egna nässlor och så, så är det bra att vända sig till en hälsokostaffär. De har ofta många bra produkter som innehåller just nässlor.